Sutra pretežno sunčano sa temperaturom do sedam stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Dec.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano sa temperaturom do sedam stepeni

U Srbiji će sutra, posle hladnog i mestimično maglovitog jutra, biti pretežno sunčano vreme, u Timočkoj Krajini oblačno i hladnije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, istočni i jugoistočni, u košavskom području i na planinama povremeno jak.

Jutarnja temperatura biće od minus devet do minus pet stepeni, najviša dnevna od nule do sedam stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano, vetrovito i malo toplije. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Duvaće umeren, povremeno jak, istočni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće oko minus pet, najviša dnevna oko pet stepeni.

Do ponedeljka će biti suvo sa jutarnjim mrazom i maglom koja će se ponegde po kotlinama i nizijama zadržati duže.

U utorak naoblačenje, koje će krajem dana i u toku noći mestimično usloviti kišu, na planinama sneg. U sredu oblačno, ponegde sa slabim snegom.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za sredu, 21. decembar 2016.

Očekivana biometeorološka situacija negativno će uticati na osobe sa srčanim i cerebrovaskularnim oboljenjima. Astmatičarima se savetuje oprez u predelima sa maglom. Moguća je pojava glavobolje i nesanice.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.