Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2020, 11:46

Sutra pretežno sunčano i toplo, u Vojvodini prolazna oblačnost sa pljuskovima

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, u Vojvodini uz prolaznu oblačnost ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom sa grmljavinom.

Duvaće slab i umeren vetar severnih pravaca. Najniža temperatura od 13 do 18 stepeni, najviša između 29 i 32 stepena.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, uz slab vetar, severnih pravaca. Najniža temperatura oko 19 stepeni, najviša oko 31.

U Srbiji se u četvrtak očekuje pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sunčano i toplo, uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Do utorka promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima, a nakon utorka se očekuje pretežno sunčano vreme.

Biometeorološka prognoza za sredu 22. jul: Povoljna situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Kod meteoropata moguća je glavobolja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.