Sutra pretežno sunčano i toplo, temperatura do 19 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i toplo, temperatura do 19 stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, osim u Timockoj Krajini gde će biti umereno do potpuno oblacno i svežije, duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni, u košavskom području jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima.

Najniža temperatura biće od tri do osam stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 14 do 19, u Timockoj Krajini oko 11 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

I u Beogradu će biti pretetežno sunčano i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << toplo, vetar umeren i jak jugoistočni, najniža temperatura oko šest, a najviša dnevna oko 17 stepeni Celzijusa.

Kada je reč o izgledima vremena za narednihs edam dana, do 31.marta, u RHZS kažu da se u sredu očekuje naoblačenje sa kišom i padom temperature koje će pre podne zahvatiti jugozapadnu i južnu Srbiju, a sredinom dana i posle podne proširiće se i na ostale predele.

U košavskom podrucju i na planinama duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, povremeno sa olujnim udarima.

U cetvrtak se očekuje promenljivo oblačno i toplije vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, vetar će biti u slabljenju.

U petak pretežno oblačno i toplo, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima, u planinskim predelima do 1.500m očekuje se otapanje snega, a zatim svežije, mestimično s kišom, u višim planinama i sa snegom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sunčano i toplo, do 19 stepeni

Izvor: B92, 24.Mar.2015, 02:15

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, osim u Timockoj Krajini gde će biti umereno do potpuno oblacno i svežije...Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni, u košavskom području jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima...Najniža temperatura biće od tri do osam stepeni Celzijusa,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.