Sutra pretežno sunčano i toplije u celoj Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i toplije u celoj Srbiji

U Srbiji će sutra, posle oblačnog jutra, biti pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, zapadni vetar. Najniža temperatura će biti od minus dva do tri, najviša dnevna od pet do deset stepeni.

U Beogradu će ujutru biti oblačno sa kratkotrajnom slabom kišom i snegom, a u toku dana pretežno sunčano i toplije.

Najniža temperatura će biti oko tri, najviša dnevna do devet stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
U četvrtak i petak će, posle mraza i magle ujutro, biti pretežno sunčano i toplo. U noći između petka na subotu naoblačenje s kišom, u planinskim predelima sa snegom. Od nedelje je moguć sneg i u nižim predelima.

Biometeorološka prognoza za sredu, 6. decembar 2017.

Biometeorološka situacija negativno će uticati na hronično obolele, a najizraženije tegobe mogu osetiti cerebrovaskularni bolesnici i astmatičari. Moguće su reakcije poput promenljivog raspoloženja, reumatskih bolova i glavobolje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pretežno sunčano i malo toplije, do 10 stepeni

Izvor: B92, 06.Dec.2017, 01:52

U Srbiji će danas, posle oblačnog jutra, biti pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab i umeren, zapadni vetar. Najniža temperatura će biti od minus dva do tri, najviša dnevna od pet do deset stepeni...U Beogradu će ujutru biti oblačno sa kratkotrajnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.