Sutra pretežno sunčano, ali hladno

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano, ali hladno

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano, ali hladno, a ujutro se očekuje slab mraz, po kotlinama i duž recnih tokova, maglovito, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab, uglavnom severni, jutarnja temperatura iznosiće od minus tri do dva, a najviša dnevna od 10 do 14 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano, ali hladno, a na širem području grada ujutro očekuje se mestimično magla i slab mraz. Vetar će biti slab, uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << severni, jutarnja temperatura iznosiće od nule do dva, a najviša dnevna oko 12 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, u subotu ujutro biti hladno sa slabim mrazem i maglom mestimično. Magla ili niska oblačnost će se po kotlinama i ponegde u nižim predelima zadržati i duže tokom prepodneva. Tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije.

Od nedelje do kraja perioda biće promenljivo oblačno, u većini krajeva suvo. Samo se u zapadnim i jugozapadnim krajevima povremeno očekuje slaba kiša. Jutarnja temperatura biće u osetnijem, a dnevna u manjem porastu i biće u većini mesta u granicama proseka za prvu dekadu oktobra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ujutro mraz i minus

Izvor: Cafe.ba, 03.Okt.2013

U BiH sutra ujutro biće hladno sa mrazom u pojedinim krajevima, a tokom dana pretežno sunčano sa dnevnom temperaturom vazduha ispod prosjeka za početak oktobra.

Nastavak na Cafe.ba...

Sunčano i hladno, na Kopaoniku - 9

Izvor: B92, 04.Okt.2013, 07:52

Beograd -- U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, ali hladno, a ujutro se očekuje slab mraz, po kotlinama i duž recnih tokova, maglovito...Vetar će biti slab, uglavnom severni, jutarnja temperatura iznosiće od minus tri do dva, a najviša dnevna od 10 do 14 stepeni...I u Beogradu će danas biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.