Sutra pretežno oblačno, sa snegom i kišom

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno oblačno, sa snegom i kišom

U Srbiji će sutra ujutru biti hladno, a tokom dana pretežno oblačno, sa snegom i kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Ujutru će biti slabog i umerenog mraza. Duvaće slab južni vetar, u skretanju na severni. Jutarnja temperatura od minus osam do nula, najviša dnevna od jedan do pet.

U Beogradu će biti pretežno oblačno uz mogućnost kratkotrajnog snega ili susnežice. Duvaće slab i promenljiv vetar. Jutarnja temperatura minus dva, najviša dnevna dva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
U Srbiji narednih dana ujutru slab i umeren mraz, po kotlinama i dolinama magla. U sredu u većini krajeva maglovito, umereno oblačno, bez padavina, sa dnevnom temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine.

Biometeorološka prognoza za utorak, 23. januar 2018:

Biometeorološke prilike imaće relativno nepovolјan uticaj na osobe sa cerebovaskularnim i kardiovaskularnim tegobama, kao i na astmatičare. Neraspoloženje, bolovi u kostima i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas hladno sa snegom i kišom: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje narednih 7 dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2018, 07:37

Saopštenje RHMZ-a..U Srbiji će danas biti hladno jutro sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana pretežno oblačno, mestimično sa snegom, a u severozapadnim krajevima i kišom...Padavine će biti sporadične i slabog intenziteta. Vetar slab, južnih smerova u skretanju na severni, a jutarnja temperatura...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.