Sutra počinje prodaja stanova u kasarni 4. juli

Izvor: Blic, 02.Dec.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje prodaja stanova u kasarni "4. juli"

Prodaja stanova u kasarni "4. juli" na Voždovcu, koje gradi država, počinje sutra. Oko 15.000 građana, koji su se prijavili za oko 4.500 stanova, koliko će ih biti u prodaji, biće redom pozivano, dok ne bude prodat svaki stan u naselju.

Prodaja nije počela 1. novembra, kako je najavljeno, već mesec dana kasnije, a "krivac" za to je Ministarstvo odbrane, koje trebalo prvo da izabere 21 odsto stanova u naselju. Oni su to sa zakašnjenjem uradili i stekli su se svi uslovi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krene prodaja.

Građevinska direkcija Srbije, koja je investitor projekta vrednog oko 250 miliona evra, počeće sutra da zove građane po rednom broju prijave.

Građani će dolaziti na razgovor i direktno se dogovarati oko načina kupovine, željene kvadrature i na licu mesta će potpisivati ugovor.

Prema najavama, prva useljenja biće do kraja sledeće godine, a naselje će zaživeti do marta 2012.

Stanovi će imati takozvane „sendvič" zidove sa termoblokovima i izolacijom, a po prvi put u Beogradu, stanari će plaćati grejanje po utrošku, umesto po kvadratu.

Struktura i broj stanova

Garsonjera 212

Jednosobni 960

Jednoiposobni 456

Dvosobni 1.285

Dvoiposobni 281

Trosobni 1.094

Troiposobni 164

Četvorosobni 126

Lokali 147

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za koga su jeftini jeftini stanovi?

Izvor: B92, 02.Dec.2010

Beograd -- Posle tri meseca rušenja, na mestu kasarne Stepa Stepanović na Voždovcu sutra počinje izgradnja stanova čija će cena kvadrata biti oko 1.300 evra...Dobijanjem građevinske dozvole stekli su se svi uslovi da počne izgradnja prvih 1.450 stanova na lokaciji kasarne Stepa Stepanović na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.