Sutra otvaranje tržnog centra u Mladenovcu

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra otvaranje tržnog centra u Mladenovcu

U ulici Braće Badžak 2, na samom ulasku u Mladenovac, na raskrsnici magistralnog puta ka Topoli, sutra u 17 časova se otvara novi tržni centar "TCM" koji se prostire na 8.790 metara, sa 123 parking mesta.

U centru će se naći radnje brendova "njujorker”, "takko fashion”, "deichman”, "sport vision”, "dexy co kids”, prodavnice nakita "argentum” i "deliza”, kao i kafići i restorani.

Na površini od 4.500 kvadrata biće otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hipermarket "Roda keš end keri” sa asortimanom od preko 21.000 artikala.

"Roda” će svojim potrošačima, pored osnovnih namirnica ponuditi i odeljenje tehnike, sa velikim izborom proizvoda bele tehnike, malih kućnih aparata, audio-vizuelne opreme, kao i savremenu pekaru.

Povodom otvaranja centra u "Rodi” će biti organizovane brojne promocije, zabavni program, a svaka 100-ta kupovina će biti gratis.

Nakon otvaranja objekta, sve do 17. aprila, svakog 100-tog potrošača očekuje poklon iznenađenje.

Otvaranje tržnog centra biće propraćeno brojnim nagradama i iznenađenjima za posetioce i odgovarajućim kulturno-umetničkim programom.

Posetioce će zabavljati Biljana Sečivanović, Orkestar Bojana Ristića - Brass Band, KUD Vojvoda Janko Katić iz Mladenovca.

Otvaranjem centra, obezbeđen je posao za 100 ljudi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi šoping centar u Mladenovcu – TCM

Izvor: Brendovi.net, 13.Apr.2011

U Mladenovcu se 14. aprila otvara novi tržni centar, TCM u ponudi brednovi New Yorker, Takko fashion, Deichman, Sport Vision, Roda ..

Nastavak na Brendovi.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.