Sutra oprez, dolazi kiša: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje narednih dana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oprez, dolazi kiša: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje narednih dana! (FOTO)

Sutra promenljivo oblačno, do 31 stepen

- U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima - saopštio je RHMZ.

Ujutro i pre podne na severu Srbije ponegde se očekuje kratkotrajna kiša, a posle podne i uveče lokalni pljuskovi sa grmljavinom u centralnim i južnim krajevima.

Ovako je izgledao akrobatski let pilota koji je poginuo kod Zrenjanina: Vladimir izvodio ples na nebu! (VIDEO)

Duvaće slab vetar promenljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smera. Najniža temperatura biće od 10 do 19, najviša od 28 do 31 stepen.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 19, a najviša oko 29 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 26. jula, u većini mesta zadržaće se suvo vreme sa dužim sunčanim intervalima. Do ponedeljka biće toplije sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 30 do 34 stepena.

Kratkotrajni pad temperature za oko pet stepeni, očekuje se u utorak i sredu, a od četvrtka temperatura će ponovo biti u porastu. U planinskim predelima, uglavnom na jugu i istoku Srbije, lokalni popodnevni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u subotu, a zatim od utorka do kraja perioda, dok je u Vojvodini prolazna kiša moguća u ponedeljak posle podne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.