Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno, svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom

U Srbiji će sutra biti oblačno i svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok se obilnije padavine očekuju u severnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti umeren, povremeno jak, uglavnom istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od osam do 15, a najviša dnevna od 17 do 22 stepena Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti oblačno i svežije, povremeno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti umeren, uglavnom istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 15, a najviša dnevna oko 19 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će do petka biti oblačno i svežije sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom i lokalno velikom količinom padavina. Od subote se predviđa toplije sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 13. maj 2019:

Zbog promene vremena, biometeorološka situacija će biti nepovolјna. Osetlјivim osobama, a naročito hroničnim bolesnicima se preporučuje da smanje uobičajene aktivnosti i striktno poštuju savete lekara. Nervoza, reumatski bolovi i glavobolјa mogu biti izraženi u jačoj formi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.