Sutra oblačno, suvo i toplo vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno, suvo i toplo vreme

U Srbiji će sutra biti malo i umereno oblačno, suvo i toplo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Uveče na severu prolazno naoblačenje ponegde sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab, uglavnom južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od nula do pet, a najviša dnevna od 12 do 17 stepeni.

U Beogradu malo i umereno oblačno, suvo i toplo vreme. Tokom noći naoblačenje uz mogućnost kratkotrajne kiše. Vetar slab, uglavnom južni i jugozapadni. Jutarnja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << temperatura oko pet, a najviša dnevna oko 16.

U Srbiji u petak ujutru umereno oblačno i uglavnom suvo vreme, do nedelje pretežno sunčano i toplo uz pojačanje jugoistočnog vetra. U nedelju posle podne naoblačenje, prvo na severu i zapadu.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 2. mart 2017.

Osobama sa srčanim tegobama i astmatičarima se savetuje oprez usled očekivanog uticaja biometeoroloških prilika. Poremećaj sna i glavobolјa su moguće kod meteoropata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Danas oblačno, suvo i toplo vreme

Izvor: Blic, 02.Mar.2017, 02:02

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblacno, suvo i toplo, a uveče i tokom noći na severu prolazno naoblačenje ponegde sa kratkotrajnom kišom...Vetar slab, uglavnom juzni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do 5 stepeni, a najviša dnevna od 12 do 17 stepeni...U petak ujutru umereno oblačno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.