Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno, nestabilno, povremeno sa kišom

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se do kraja dana, sutra i u nedelju očekuje lokalna pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa obilnim pljuskovima, gradom i jakim vetrom.

​U Srbiji​ će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode s jakim pljuskom i gradom.

Vetar će biti uglavnom slab, promenljivog smera, u zoni pljuskova pojačan. Najniža temperatura kretaće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se od 9 do 14, a najviša od 18 do 23 stepena Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vetar će biti uglavnom slab, promenljivog smera, u zoni pljuskova pojačan. Najniža temperatura kretaće se oko 13, a  najviša oko 20 stepeni.

U Srbiji će u subotu u većem delu biti suvo uz delimično razvedravanje, samo još ponegde na istoku ujutro i pre podne kratkotrajna kiša ili pljusak. U toku noći ka nedelji na jugozapadu, a u nedelju i u ostalim krajevima očekuje se jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode s jakim pljuskom i gradom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometereološka prognoza za petak, 5. maj 2017.

Zadržava se period sa relativno nepovolјnim uticajem biometeoroloških prilika za hronične bolesnike, a naročito za srčane i osobe sa disajnim tegobama.

Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAŽNJA! SRBIJA I DALJE NARANDŽASTA! U petak opet prete VELIKE NEPOGODE, JAKI PLJUSKOVI i GRAD!

Izvor: Kurir, 04.Maj.2017

...Vetar uglavnom slab, promenljivog smera, u zoni pljuskova pojačan Najniža temperatura od 9 do 14 C, najviša od 18 do 23 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod..U Beogradu će biti promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom Vetar uglavnom slab,...

Nastavak na Kurir...

Upozorenje vozačima zbog najave pljuskova

Izvor: RTS, 04.Maj.2017

Zbog najave obilnoh pljuskova sa kratkotrajnim vremenskim nepogodama, gradom i jakim vetrom, AMSS savetuje vozačima da u tim situacijama zaustave vozilo na prvom parkingu ili bezbednom mestu pored puta. . Na auto-putevima,...

Nastavak na RTS...

Kiša, pljuskovi, grmljavina... / VIDEO

Izvor: B92, 04.Maj.2017

U Srbiji​ će u petak biti promenljivo oblačno i nestabilno, s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode s jakim pljuskom i gradom...Vetar će biti uglavnom slab, promenljivog smera, u zoni pljuskova pojačan. Najniža temperatura kretaće se od 9 do 14, a najviša od...

Nastavak na B92...

Danas oblačno, nestabilno, povremeno s kišom

Izvor: Blic, 05.Maj.2017, 01:01

​U Srbiji​ će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode s jakim pljuskom i gradom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Vetar će biti uglavnom slab, promenljivog smera, u zoni pljuskova pojačan....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.