Sutra oblačno i vetrovito

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno i vetrovito

U Srbiji će sutra biti oblačno i vetrovito, uz pad temperature i veću količinu padavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U većini krajeva južne i jugozapadne Srbije očekuje se od 20 do 30 milimetara kiše, a na krajnjem jugozapadu i jugu i preko 40 milimetara. Jak i olujni vetar će ujutru duvati na planinama, u južnom Banatu i u donjem Podunavlju.

Najniža temperatura biće od minus dva do osam, najviša od osam na severozapadu do 13 na jugoistoku, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Timočkoj Krajini do šest stepeni.

U Beogradu će biti oblačno s kišom i vetrovito. Najniža temperatura će biti šest, najviša 10 stepeni.

Naredne nedelje će u Srbiji biti oblačno i hladnije, mestimično s kišom, na planinama sa snegom. Od subote je moguća susnežica i sneg i u nižim predelima, uglavnom u severnim i zapadnim delovima Srbije, a u nedelju i stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

U ponedeljak i utorak će biti hladno i uglavnom suvo. Od srede će biti malo toplije.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 30. novembar 2017.

Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje oprez zbog nepovoljne biometeorološke situacije. Naročito izražene tegobe mogu imati astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Mogući su glavobolja, razdražljivost i poremećaj sna.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

RHMZ: Stiže veća količina padavina

Izvor: Mondo, 30.Nov.2017, 08:31

U Srbiji će danas biti oblačno i vetrovito, uz pad temperature i veću količinu padavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Meteoalarm: Moguća poledica u istočnoj Srbiji...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..U većini krajeva južne i jugozapadne Srbije očekuje se od 20 do 30 mm kiše,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.