Sutra oblačno, ali bez padavina, kiša od vikenda

Izvor: B92, 09.Nov.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno, ali bez padavina, kiša od vikenda

Beograd -- U Srbiji će sutra biti oblačno i uglavnom suvo, sa slabim vetrom. Jutarnje temperature biće od pet do devet, a najviše dnevne od 11 do 15 stepeni.

I u Beogradu se očekuje oblačno vreme, a temperatura će se kretati od osam do 13 stepeni.

Do subote se u najvećem delu zemlje očekuje umereno oblačno i uglavnom suvo vreme. Od vikenda sledi naoblačenje s kišom, a ponegde i snegom. Prestanak padavina se očekuje u sredu, ali neće biti porasta temperature.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Biometeorološka prognoza za četvrtak, 9. novembar 2017.

Usled očekivane biometeorološke situacije osobama sa cerebrovaskularnim i respiratornim tegobama i dalјe se savetuje oprez.

Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti glavobolјa, bolovi u mišićima i promenlјivo raspoloženje.

Neophodno je i povećanje opreznosti svih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno i suvo, do 15 stepeni

Izvor: Mondo, 09.Nov.2017

U Srbiji će danas biti oblačno i uglavnom suvo, sa slabim vetrom. Jutarnje temperature biće od pet do devet, a najviše dnevne od 11 do 15 stepeni...Foto: Mondo/ Goran Sivački..U Beogradu se očekuje oblačno vreme, a temperatura će se kretati od osam do 13 stepeni...Biometeorološka prognoza za...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.