Sutra nastavak suđenja Simonoviću za paljenje kuće novinaru

Izvor: Danas, 25.Jul.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak suđenja Simonoviću za paljenje kuće novinaru

Nastavak suđenja nekadašnjem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću, optuženom da je naložio paljenje kuće novinaru portala Žig info Milanu Jovanoviću, zakazan je za sutra u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Članak Sutra nastavak suđenja Simonoviću za paljenje kuće novinaru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra nastavak sudjenja Simonoviću za paljenje kuće novinaru iz Grocke

Izvor: Beta, 25.Jul.2019

Nastavak sudjenja nekadašnjem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću, optuženom da je naložio paljenje kuće novinaru portala Žig info Milanu Jovanoviću, zakazan je za sutra u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.Na sudjenju je do sada samo pročitan optužni predlog, tako da u nastavaku...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.