Sutra nastavak suđenja Ivanoviću zbog spiska najvećih srbomrzaca

Izvor: Blic, 17.Maj.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak suđenja Ivanoviću zbog spiska "najvećih srbomrzaca"

Suđenje predsedniku Srpskog narodnog pokreta (SNP) "Naši" Ivanu Ivanoviću zbog objavljivanja spiska na kome je 30 javnih ličnosti označeno za izdajnike i "najveće srbomrzce", biće nastavljeno u sredu, 18. maja u Višem sudu u Beogradu.

Kako je najavljeno, na ročištu bi trebalo da svedoče rediteljka Biljana Srbljanović i glavni i odgovorni urednik "E-novina" Petar Luković, koji su uvršteni u spisak "srbomrzaca".

Pročitajte još

Organizacija SNP >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Naši" objavila je 28. marta 2014. godine spisak, kako je navedeno, 30 najvećih srbomrzaca i izdajnika među javnim ličnostima, na kojem se nalaze glumci, reditelji, pisci, politički analitičari i novinari.

Suđenje Ivanoviću zakazano je za 11.00 časova u Višem sudu u Beogradu.a

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra nastavak suđenja Ivanoviću zbog spiska srbomrzaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2016

Suđenje predsedniku Srpskog narodnog pokreta (SNP) "Naši" Ivanu Ivanoviću zbog objavljivanja spiska na kome je 30 javnih ličnosti označeno za izdajnike i "najveće srbomrzce", biće nastavljeno u sredu, 18. maja u Višem sudu u Beogradu...Kako je najavljeno, na ročištu bi trebalo da svedoče rediteljka...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.