Sutra nas očekuje sunčano i toplo vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nas očekuje sunčano i toplo vreme

U Srbiji će sutra u većem delu biti sunčano i toplo, dok su posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, u jugoistočnim krajevima mogući kratkotrajni pljuskovi i grmljavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab vetar. Najniža temperatura biće od 12 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 28 do 32 stepena.

U Beogradu će sutra biti sunčano i toplo, uz slab vetar promenljivog pravca. Najniža temperatura biće 17, a najviša dnevna 31 stepen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će biti petežno sunčano i veoma toplo, s najvišom temperaturom od 30 do 35 stepeni.

U poslepodnevnim i večernjim satima, uz lokalni razvoj oblačnosti, mogući su kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, uglavnom u severnim i jugozapadnim krajevima.

Biometeorološka prognoza za utorak, 20. jun 2017:

Biometeorološke prilike, zbog dalјeg porasta maksimalne dnevne temperature vazduha, neće pogodovati hroničnim bolesnicima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu zamaranja i glavobolјe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sunčano i toplo, do 32 stepena

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 00:54

U Srbiji će u većem delu dana biti sunčano i toplo, dok su poslepodne, uz lokalni razvoj oblačnosti, u jugoistočnim krajevima mogući pljuskovi i grmljavina...Duvaće slab vetar. Najniža temperatura biće od 12 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 28 do 32 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.