Sutra na severu svežije, u ostalim krajevima toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra na severu svežije, u ostalim krajevima toplo

U Srbiji će sutra na severu biti promenljivo oblačno i svežije vreme mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u ostalim krajevima malo ili umereno oblačno i toplo.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, najviša dnevna temperatura vazduha kretaće se od 19 na severu do 29 stepeni na jugu i jugoistoku zemlje.

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 11 do 16 stepeni, a vetar će biti uglavnom slab i umeren jugoistočni, na severu i severoistočni, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povremeno i jak.

I u Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i svežije vreme, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom.

Vetar će biti umeren, povremeno i jak istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 16, a najviša dnevna oko 23 stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. maja, prva tri dana biti promenljivo oblačno, u većini krajeva suvo, tokom dana sa dužim sunčanim intervalima.

Samo ponegde se očekuju kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Temperatura vazduha biće oko prosečnih vrednosti, osim u subotu na jugu gde će se zadržati toplo vreme.

Od utorka će biti pretežno sunčano vreme.

Temperatura vazduha biće u porastu, naročito krajem perioda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra na severu svežije, u ostalim krajevima toplo

Izvor: Blic, 14.Maj.2015

U Srbiji će sutra na severu biti promenljivo oblačno i svežije vreme mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u ostalim krajevima malo ili umereno oblačno i toplo...Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, najviša dnevna temperatura vazduha kretaće se od 19 na severu do...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.