Sutra moguća odluka o rasprodaji imovine OC Jahorina

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 27.Jun.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra moguća odluka o rasprodaji imovine OC Jahorina

Na sjednici akcionara Olimpijskog centra ''Jahorina'', koja je zakazana za sutra, mogla bi biti donesena odluka restrukturisanju, koja u suštini znači rasprodaju imovine tog javnog preduzeća, rekao je Srni izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić. Vasić je u tekstu objavljenom na sajtu ''SNSD info'' istakao da već duže vrijeme Nadzorni odbor Olimpijskog centra ''Jahorina'' vodi aktivnost na rasprodaji imovine tog javnog preduzeća u koje je Vlada Republike Srpske već uložila oko 30 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << maraka. Nadzorni odbor to čini ''pod rukovodstvom nekvalifikovanog i neraščišćenim poslovima opterećenog Borislava Bijelića, a protiv volje tri člana iz SNSD-a'', dodao je Vasić.

''Sve se to radi na osnovu, takođe, nekvalifikovanog referata o restrukturiranju kojem je glavni cilj da se rasproda zemlja i Hotel `Bistrica`, a da u javnom, odnosno državnom vlasništvu Republike Srpske ostanu samo ski-liftovi, plaćanje struje i uređivanje staza'', naglasio je Vasić.

On smatra da ''Nadzorni odbor i menadžment treba da Vladina ulaganja iskoriste i Jahorinu pretvore, još ove zime, u glavno skijalište u regionu ili da odmah odstupe, iako je kasno za pripreme ovogodišnje sezone, a ne da se bave jeftinom rasprodajom narodne imovine''.
 
Izvor:Palelive

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.