Sutra malo toplije, oblačno i uglavnom suvo

Izvor: S media, 20.Maj.2010, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra malo toplije, oblačno i uglavnom suvo

U Srbiji sutra promenljivo oblačno i malo toplije, pre podne u većem delu uglavnom suvo, a u severnim i zapadnim krajevima ponegde slaba kiša.

Posle podne i uveče lokalno kratkotrajni pljuskovi, a moguće su i grmljavine. Prema prognozi republičkog Hidrometeorološkog zavoda, vetar slab severni i severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša dnevna od 17 do 20 stepeni.

I u Beogradu sutra promenljivo oblačno, sa kratkotrajnom kisom ili pljuskom, uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << posle podne i uveče.

Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 18 stepeni.



Izgledi vremena za sedam dana (do 28. maja):


Za dane vikenda promenljivo i toplije vreme, ali i dalje nestabilno sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinama.

Više padavina očekuje se u centralnim i juznim krajevima Srbije. Zatim do kraja perioda u većem delu pretežno suncano, toplo, sa redjom pojavom pljuskova i grmljavina u popodnevnim satima. Temperatura u postepenom porastu. Maksimalna za vikend oko 20, a u većini dana naredne sedmice od 22 do 26 stepeni.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Vreme - 21. maj

Izvor: RTS, 20.Maj.2010

U popodnevnim satima lokalno su mogući kratkotrajni pljuskovi i grmljavina...Najviša dnevna temperatura od 17 do 20 stepeni.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.