Sutra kreće voz Romantika

Izvor: Blic, 15.Apr.2011, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra kreće voz "Romantika"

Turistički muzejski voz "Romantika" počinje redovnu sezonu saobraćanja sutra, 16. aprila, vožnjom od Beograda do Sremskih Karlovaca, najavile su Železnice Srbije.

"Romantika" će sa beogradske stanice krenuti u 9.20 sati, a povratak u Beograd predviđen je za 20.45 sati.

Cene karata

Cene karata za odrasle iznosi od 308 do 444 dinara, u zavisnosti od razreda. Deca i penzioneri plaćaju 222 dinara za sve razrede, a najstariji sugradjani za prvi razred >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plaćaju 311 dinara.

Sezona će trajati do oktobra, a "Romantika" će svake subote saobraćati na relacijama od Beograda do Novog Sada, Palića, Vršca, Bele Crkve, Smedereva, Požarevca, Jagodine, Ovčar Banje, kao i jednom mesečno do Mokre Gore.

Prva ovogodišnja vožnja do Mokre Gore biće 23. aprila, a zatim 14. maja, 11. juna, 2. i 30. jula, 13. avgusta i 3. septembra. Polazak sa beogradske stanice je u 6.55 sati, a povratak oko 22.40 sati. Putnici će se prevoziti "Romantikom" od Beograda do Branešaca i nazad, kao i vozom "Nostalgija" na relaciji Mokra Gora-Šargan Vitasi-Mokra Gora. Cena izleta za odrasle iznosi 1.522 dinara, a za decu od šest do 14 godina 876 dinara. U tu cenu nije uračunat autobuski prevoz Branešci-Mokra Gora-Branešci.

Karte se mogu kupiti u železničkim stanicama Beograd, Vukov spomenik i Novi Sad, kao i u turističkim agencijama "KSR Beogradturs", "Putnik" i "Magelan", saopštile su Železnice Srbije.

Povezane vesti: "Železnice Srbije" najviše turista prevezle do Crne Gore

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Romantične vožnje subotom

Izvor: Press, 16.Apr.2011, 00:52

Turistički muzejski voz „Romantika" počinje redovnu sezonu saobraćanja danas vožnjom od Beograda do Sremskih Karlovaca, najavile su „Železnice Srbije".

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.