Sutra je Dan mladosti

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra je Dan mladosti

Nekadašnji Dan mladosti, 25. maj koji je omladina nekadašnje Jugoslavije proslavljala kao rođendan maršala Josipa Broza Tita, biće obeležen sutra skromnim manifestacijama u srpskoj prestonici.

U podne, u klubu, knjižari "Glasnik" biće predstavljena knjiga "S Titom po svetu" čiji je autor dr Predrg Lalević koji je bio član lekarske ekipe koja je brinula o tadašnjem predsedniku.

Udruženje za njegovanje tradicije dobrovoljnog omladinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rada "Pavle Korčagin" proslaviće 10. jubilarni rođendan pod sloganom "Tako mi nedostaješ".

Obeležen "Dan mladosti - radosti"

Proslavljen Dan mladosti

SPO protiv biste Tita u Skupštini

Komunistička partija će nekadašnji Dan mladosti obeležiti na platoru ispred Muzeja 25. maj. Oni će polaganjem venaca, ali i kulturno umetničkim programom dočekati štafetu koja je ove godine pošla iz Umaga.

Ta hrvatsko-slovenačka "Štafeta bratstva i jedinstva" je pošla za Beograd 17. maja.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.