Sutra izložba “Pejzaž kao poetska metafora – digitalni kolaži”

Izvor: Blic, 30.Jan.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra izložba “Pejzaž kao poetska metafora – digitalni kolaži”

U galeriji Grafičkog kolektiva (Obilićev venac br. 27) u ponedeljak, 31.januara u 19 sati biće otvorena izložba grafičara Vladimira Milanovića pod nazivom “Pejzaž kao poetska metafora – digitalni kolaži”.

- Ideja je bila da poigravanjem sa tekstovima i njihovim tumačenjem u današnjem kontekstu ukažem na neke od problema naše civilizacije koji me pogađaju kao čoveka i podstiču kao umetnika. Prenaseljenost, manjak životnog prostora, nagomilavanje otrovnog i teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razgradivog otpada, zagađenje vazduha i voda, globalno zagrevanje, manjak i zagađenje hrane, ugrožavanje opstanka mnogih vrsta i drugo, nisu problemi koje čovek može da ignoriše - kaže autor izložbe Vladimir Milanović.

Izložba će biti otvorena do 12. februara, a ovaj umetnik će od 7. do 25. februara u galeriji "Remont" upriličiti i izložbu "Indigo”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.