Sutra i u sredu isplata redovne i privremene novčane naknade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 15:00

Sutra i u sredu isplata redovne i privremene novčane naknade

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je danas da će sutra i u sredu, preko Poštanske štedionice, izvršiti isplatu redovne i privremene novčane naknade za maj 2021. godine.

Redovna novčana naknada za nezaposlena lica biće isplaćena u utorak 22. juna, dok će privremena novčana naknada za lica koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije biti isplaćena u sredu 23. juna, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas i sutra isplata naknade za nezaposlene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021, 07:44

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će danas i sutra, preko Poštanske štedionice, izvršiti isplatu redovne i privremene novčane naknade za maj 2021. godine...Redovna novčana naknada za nezaposlena lica biće isplaćena danas, 22. juna, dok će privremena novčana naknada za lica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.