Sutra cijeli Novi Pazar bez vode

Izvor: SandzakPress.net, 16.Maj.2018, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra cijeli Novi Pazar bez vode

Zbog remonta agregata u hidroelektrani Ras, koje izvodi Elektroras, voda neće dolaziti do filterskog postrojenja. Zbog tih radova  sutra od 11h do 17h svi potrošači u gradu biće bez vode. “Obavještavamo naše korisnike das mo dobili obavještenje od Elektrorasa Novi Pazar da će se sutra 17.maja 2018.godine u periodu od 9 do 17 sati vršiti neodložni radovi na hidroelektarni Ras, pa iz tog razloga JKP “Vodovod i kanalizacija” neće dobijati vodu na Filtersko postrojenje i neće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << da je distribuira potrošačima. Očekujemo da će zastoj u snabdjevanju vodom, zbog radova, koje napominjem, izvodi Elektroras biti u periodu od 11 do 17 sati”, rekao je ispred ovog preduzeća Ergin Škrijelj. (Rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SUTRA DEO APATINA BEZ STRUJE

Izvor: Radio Dunav, 17.Maj.2018, 09:31

Iz elekrodistribucije obaveštavaju građane Apatina da će zbog redovnog remonta, sutra 18. maja 2018. godine doći do prekida u snabdevanju elekričnom energijom u periodu od 9 do 11 sati u sledećim ulicama u Apatinu: Sonćanska, Nova, Stojana Matića, Lađarska, Marka Oreškovića,Vinogradska, Kružni...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.