Sutra bez grejanja stanari Ulice Vojislava Ilića

Izvor: Blic, 04.Feb.2013, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra bez grejanja stanari Ulice Vojislava Ilića

Stanari iz Ulice Vojislava Ilića 1-129 i okolnih ulica sutra od 10 sati neće imati grejanje zbog otklanjanja kvara na magistralnom toplovodu na uglu Vojislava Ilića i Topalovićeve ulice.

Slabiji kvalitet grejanja imaće korisnici koji stanuju u delu Vračara, u okolini Južnog bulevara, Cara Nikolaja II, Mileševske ulice i delu oko Kalenić pijace.

- S obzirom na obimne građevinske i mašinske radove i zamenu deonice toplovoda, korisnicima iz ovog dela grada biće nastavljena isporuka toplotne energije 6. februara u ranim jutarnjim satima - kažu u “Beogradskim elektranama”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez grejanja u ulici Vojislava Ilića

Izvor: Studio B, 04.Feb.2013

Stanari ulice Vojislava Ilića od brojeva 1 do 129 i okolnih ulica, koji su zbog kvara na magistralnom toplovodu bez grejanja od juče po podne, u jutarnjim satima mogli bi da očekuju tople radijatore.

Nastavak na Studio B...

Obaveštenje o prekidu u isporuci toplotne energije za grejanje

Izvor: MC Bor, 05.Feb.2013, 12:57

Bor, 5. februar. U toku večeri, u vremenu od 22 sata, radnici Toplifikacije započeće radove na redovnom ispiranju izmenjivača, u toplotnoj podstanici na adresi Dimitrija Tucovića br10. Zbog navedenih radova, prekid u u isporuci toplotne energije imaće deo ulice : Dimitrija Tucovića  br.6, 7,...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.