Sutra besplatni lekarski pregledi za građane na Novom Beogradu, u Nišu i Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra besplatni lekarski pregledi za građane na Novom Beogradu, u Nišu i Novom Sadu

Ne propustite priliku da se pregledate

Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetiće sutra, 18. novembra sa početkom u 11 časova, Vojnomedicinski centar Novi Beograd (Bulevar Arsenija Černojevića 48) gde su organizovani besplatni lekarski pregledi za građane.

Pored Beograda, besplatni lekarski pregledi organizovani su sutra, u vremenu od 8 do 14 časova, i u Vojnoj bolnici Niš i Vojnomedicinskom centru Novi Sad, gde su za preglede građana angažovane internističke grane medicine, hirurgija, radiologija, odeljenja fizikalne medicine, biohemije i stomatologije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Besplatni pregledi u vojnomedicinskim centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

Izvor: RTS, 18.Nov.2017, 09:16

I ovog vikenda građani širom Srbije mogu na besplatni lekarski pregled. . Uoči sutrašnje velike akcije, koja će obuhvatiti 104 zdravstvene ustanove, danas od 8.00 do 14.00 pregledi su biti organizovani u Vojnomedicinskom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.