Šutanovac: Razgovaraćemo o zajedničkom kandidatu opozicije

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2016, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Razgovaraćemo o zajedničkom kandidatu opozicije

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da mu je bliska ideja o dogovoru o zajedničkom opozicionom kandidatu za predsedničke izbore u Srbiji 2017. godine i da će DS voditi razgovore o tome.

Šutanovac je za beogradske "Večernje novosti" od utorka ocenio da je DS "ključna stranka opozicije, sa najvećim potencijalom i odgovornošću", i da će se u skladu sa tim i ponašati.

Upitan da li bi DS podržala kandidaturu bivšeg ministra spoljnih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Vuka Jeremića za šefa države, Šutanovac je kazao da je "rano i nesvrsishodno davati paušalne licitacije", a da će pitanje ličnosti biti rezultat "ozbiljnih analiza i dogovora".

Govoreći o stanju u samoj stranci i njenom poslaničkom klubu nakon unutarpartijskih izbora, Šutanovac je rekao da ne očekuje nove odlaske.

"Za razliku od drugih poslaničkih klubova, naša grupa nikada nije bila 'kontrolisana' i uvek je imala autonomiju koju poslanici moraju da imaju", rekao je Šutanovac dodavši da "ne vidi" zašto bi bivši predsednik stranke Bojan Pajtić vraćao mandat "sve dok poštuje odluke organa DS".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.