Šutanovac: Dve kolone imaće više glasova od vladajuće koalicije

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Dve kolone imaće više glasova od vladajuće koalicije

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je večeras da su DS i Nova stranka ozvaničile jednu "socijaldemokratsku, građansku kolonu", a da su Pokret slobodnih građana, Dragan Đilas i Narodna stranka "desna, narodna kolona".

Šutanovac je za TV N1 kazao da opozcijia nije bila ujedinjena od samog početka, ali da veruje da će dve kolone - centar levo DS i Nova stranka i centar desno PSG i Đilas imati više glasova od vladajuće koalicije.

"Mi smo u obavezi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da nakon izbora udružimo svoje mandate i pobedimo SNS", rekao je Šutanovac i naveo da sigurno ima ljudi koji bi glasali za DS, a ne bi za Narodnu stranku ili obrnuto.

Šutanovac je kazao da će kolona koju predvodi DS biti impozantna i da su u nju dobrodošle sve socijaldemokratske stranke, navodeći da DS ni sa kim ko je u vlasti neće praviti koaliciju.

Lider demokrata rekao je da je Beograd spreman za promene, jer se nalazi u kolapsu - urbanisitčkom haosu i saobraćajnom kolapsu, navodeći da je od grada kulture postao grad primitivizma i estrade.

Šutanovac je kazao da BusPlus mora da se promeni i da je gubitak koji ima Gradsko-saobraćajno preduzeće potpuno nerealan.

On je dodao da se DS konsolidovala i da je bila u propadanju od 2012. do 2016. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Dve kolone imaće više glasova od vladajuće koalicije"

Izvor: B92, 30.Dec.2017, 00:32

DS i Nova stranka ozvaničile su "socijaldemokratsku, građansku kolonu", a Pokret slobodnih građana, Dragan Đilas i Narodna stranka su "desna, narodna kolona"...To je izjavio lider DS Dragan Šutanovac...Šutanovac je za TV N1 kazao da opozicija nije bila ujedinjena od samog početka, ali da veruje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.