Susret starih drugara: Putin i Berluskoni se sastali na Krimu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret starih drugara: Putin i Berluskoni se sastali na Krimu

Ruski predsednik Vldimir Putin i bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni sastali su se u petak u blizini spomenika vojnicima Kraljevine Sardinije poginulim u Krimskom ratu, vođenom od 1853. do 1856. godine.

Berluskoni je doputovao u privatnu posetu Krimu, nakon što je proveo dva dana u Sočiju, preneo je TASS.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je ranije da bi Putin mogao da se sastane sa Berluskonijem radi diskusije o bilateralnim i međunarodnim pitanjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Peskov je podsetio da Berluskoni i ruski lider dugo održavaju poslovne i prijateljske odnose.

Ovi odnosi nastavljeni su nakon što je Berluskoni podneo ostavku na premijersku funkciju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Berluskoni i Putin na Krimu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2015

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni doputovao je danas na Krim, gdje ga je dočekao ruski predsjednik Vladimir Putin...Berluskoni i Putin su se sastali sa kod spomenika posvećenog uspomeni na poginule u Krimskom ratu (1853-1856)...Ranije je Putin izjavio da je sa nekadašnjim italijanskim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.