Susret Bramerca i predstavnika udruženja žrtava RS

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Nov.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret Bramerca i predstavnika udruženja žrtava RS

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc sastao se u Sarajevu s predstavnicima udruženja žrtava iz Republike Srpske. Zatražili su od Bramerca da se intenzivira potraga za nestalim Srbima, ali i da se otkriju lokacije masovnih grobnica, te aktivno radi na procesuiranju slučajeva ratnih zločina. Izrazili su i nezadovoljstvom procesuiranjem predmeta na Sudu Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Bramerc na proljeće u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2014

SARAJEVO - Glavni haški tužilac Serž Bramerc najavio je danas u Sarajevu na sastanku sa predstavnicima više udruženja iz Republike Srpske koja se bave traženjem nestalih lica da će u martu naredne godine posjetiti Banjaluku...Predstavnik Saveza logoraša Srpske Milan Mutabdžija rekao je novinarima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.