Izvor: Piplmetar.rs, 05.Avg.2023, 21:30

Surov doček navijača Fulama za Mitrovića: Zviždali kapitenu kao da su zaboravili na sve što je uradio za klub

Neverovatne scene na „Krejven Kotidžu“

Foto: AP/Tanjug


Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović odigrao je danas svoj prvi meč za Fulam posle zahteva da napusti crno-bele i zaputi se u Saudijsku Arabiju. Međutim, pojedini navijači ga nisu baš dočekali na najbolji mogući način.
Na generalnoj probi protiv Hofenhajma, Srbin je ušao u igru u 68. minutu utakmice umesto Raula Himenesa i deo navijača je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da mu zviždi, dok ga je deo dočekao povicima.
Još „vatrenije“ je bilo dok se Mitrović zagrevao pored aut linije. Tada je prišao najvatrenijim navijačima kluba, podigao ruku, ali ga je većina dočekala zvižducima, dok je samo nekolicina povikala „Mitro, Mitro“.
And I got absolutely soaked ..but I’m sure you can here some boos for Mitro but not surprised pic.twitter.com/lMYu0iZ3sr— Mark. (@MarkHil10062095) August 5, 2023
Meč je završen pobedom Fulama od 2:1, a Saša Lukić je odigrao svih 90 minuta za domaću ekipu.
Na startu Premijer lige narednog vikenda, Kotidžerse čeka gostovanje ekipi Evertona na „Gudison parku“ u subotu od 16.00 časova.
(Telegraf.rs)


Video: Pešiću, a da razmisliš o Mitroviću? Da, na Aleksandra mislimo

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Surov doček navijača Fulama za Mitrovića: Zviždali kapitenu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Avg.2023, 11:26

Neverovatne scene na “Krejven Kotidžu” Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović odigrao je danas svoj prvi meč za Fulam posle zahteva da napusti crno-bele i zaputi se u Saudijsku Arabiju. Međutim, pojedini navijači ga nisu baš dočekali na najbolji mogući način. Na generalnoj probi protiv...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.