Surdulica: Poginuo radnik, pao sa skele visoke šest metara

Izvor: B92, 16.Apr.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surdulica: Poginuo radnik, pao sa skele visoke šest metara

Surdulica -- Građevinski radnik M. V.(42) iz Surdulice je umro od posledica pada sa građevinske skele na kojoj je radio, do čega je došlo nesrećnim slučajem.

Portparol Policijske uprave u Vranju Goran Jovčić izjavio je za agenciju Beta da se nesreća dogodila u subotu, prilikom izvođenja građevinskih radova na jednom objektu u Surdulici.

Jovčić je naveo da je građevinski radnik nakon pada sa skele, za koji je utvrđeno da je nesrećan slučaj, prevezen u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zdravstveni centar u Surdulici, gde mu je ukazana pomoć, nakon čega je odmah prebačen u Klinički centar u Nišu, ali je podlegao povredama.

Uviđaj su obavili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu i pripadnici policije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Surdulica: Poginuo radnik, pao sa skele visoke šest metara

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2017

Građevinski radnik M. V. (42) poginuo je u Surdulici posle pada sa skele visoke šest metara, piše beogradski "Blic"...U Policijskoj upravi u Vranju potvrdili su da se tragedija dogodila nešto posle 10 časova...Prema svedočenju očevidaca, građevinac je posle pada davao znake života, ali je ubrzo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.