Surdulica: Izgoreo automobil predsednice

Izvor: Mondo, 28.Dec.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surdulica: Izgoreo automobil predsednice

U ranim jutarnjim časovima u Surdulici je izgoreo službeni automobil predsednice opštine Aleksandre Popović.

Foto: Mondo/ Lana Stošić Ilustracija

U ovom incidentu, prema navodima nekih lokalnih medija, niko nije povređen, a dogodio se dok je u gradskom hotelu bila tradicionalna prednovogodišnja zabava, kojoj je prisustvovala i predsednica opštine.

NIŠ: Izgoreo automobil zamenika načelnika policije

Socijalistička partija Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čiji je Aleksandra Popović član, najoštrije je osudila ovaj incident, ističući da je ona specijalista neurologije u Zdravstvenom centru ovog grada, izvrstan lekar i humanista, koja je svoj život posvetila pomaganju ljudi.

"Svaka vrsta nasilja, a naročito ukoliko je političko, ne doprinosi razvoju društva, demokratije i sprečava kvalitetan život stanovnika te sredine.

Novi Sad: Uhapšen maloletnik zbog paljenja bmw-a

Socijalistička partija Srbije veruje u rad nadležnih organa i traži da odmah reaguju i pronađu počinioca ovog vandalskog čina", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zapaljen AUTOMOBIL predsednice SRPSKE OPŠTINE

Izvor: BKTV News, 28.Dec.2017

Stranka izdala saopštenje..Službeni auto predsednice opštine Surdulice Aleksandre Popović izgoreo je danas u jutarnjim časovima...U ovom incidentu, prema navodima nekih lokalnih medija, niko nije povređen, a dogodio se dok je u gradskom hotelu bila tradicionalna prednovogodišnja zabava, kojoj...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.