Supružnici varali ljude da prikupljaju novac za operaciju sina

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supružnici varali ljude da prikupljaju novac za operaciju sina

Požarevačka policija uhapsila je S.I. (33) iz tog grada zbog pet krivičnih dela prevare, saopšteno je danas.

Policija sumnja da je uhapšena, od aprila do novembra, sa suprugom prikupljala novčanu pomoć za operaciju sina iako sredstva za tu operaciju obezbeđuje Fond penzijsko-invalidskog osiguranja.

Na taj način osumnjičeni su doveli u zabludu veći broj fizičkih i pravnih lica koji su donirali novac, a za sebe ostvarili imovinsku korist.

Uhapšenoj S.I. je određeno zadržavanje, dok je protiv njenog supruga podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupljali novac za operaciju sina, kad ono...

Izvor: Mondo, 05.Dec.2017

Požarevačka policija uhapsila je S.I. (33) iz tog grada zbog sumnje da je počinila pet krivičnih dela prevare...Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock..Policija sumnja da je uhapšena, od aprila do novembra, sa suprugom prikupljala novčanu pomoć za operaciju sina iako sredstva za tu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.