Supruga uhapšenog Slađana Trajkovića očajna: Nije dobio terapiju 25 dana

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 17:28

Supruga uhapšenog Slađana Trajkovića očajna: Nije dobio terapiju 25 dana

Supruga Slađana Trajkovića rekla je da njen muž ne dobija terapiju u zatvoru i da su mu se zbog toga otvorile rane na telu.

"Jutros smo bili u poseti, moj Slađan nije dobio terapiju 25 dana ni za cirozu jete, ni za šećer, ni za groznicu i temperaturu. Prvo su rekli da sačekamo da prođe Bajram, pa da prođe ovo ili ono... Mi mu nosimo konstantno tablete po dve kutije za sve bolesti to je po 60 komada a on od toga dobije dve ili tri tablete. Ono što bi u normalnim uslovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao za mesec-dva dana on nema ni za par dana. I zbog toga što ne dobija terapiju i nema cirkulaciju u telu otvorile su mu se rane po rukama i nogama i smršao je 22 kilograma", rekla je Suzana, supruga bivšeg pripadnika tzv. kosovske policije Slađana Trajkovića objašnjavajući u kom se stanju nalazi njen suprug koji je uhapšen petnaestog decembra prošle godine za navodni ratni zločin i to posle hapšenja takođe bivšeg pripadnika tzv. kosovske policije Dejana Pantića.

Od trenutka hapšenja Slađan se nalazi u zatvoru visokog rizika u Grdovcu kod Podujeva, a njegova supruga ističe da su uslovi u kojima se nalazi nedopustivi i da osim što ne prima adekvatnu terapiju nema ni grejanja.

"Držao je na nogama flašu sa vrućom vodom zbog čega je zadobio i opekotine", dodaje ova žena zabrinuta za suprugovo zdravlje i ističe da samo očekuje kada će je pozvati da joj kažu najcrnje vesti o suprugu. Inače, pritvor Slađanu Trajkoviću ističe 15. maja a njegov branilac advokat Dejan Vasić pisao je danas predstavnicima zemalja Kvinte o stanju njegovog klijenta za kojeg traži smeštaj u zdravstvenu ustanovu ili meru kućnog pritvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.