Supruga ubijenog Srbina: Možda mu je neko nešto stavio u kafu FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 10:45

Supruga ubijenog Srbina: "Možda mu je neko nešto stavio u kafu" FOTO

Zašto je Dragan Panić, moreplovac iz Omoljice kod Pančeva, ubijen na brodu koji je švercovao drogu? Ovo pitanje poslednjih nekoliko dana postavlja cela Srbija.

Njegova žena Mirjana kazala je za TV Prva da sve što su stekli u životu, stekli su poštenim radom i navela kroz suze da su mediji blatili njenu porodicu i supruga.

"Kada su mi rekli da je preminuo i da sumnjaju da je samoubistvo, nisam znala gde se nalazim, rekla sam da je to nemoguće. To je najpošteniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čovek, suprug, otac, deda na svetu. On ne bi sebi nikada naudio. Čuli smo se svaki dan... BIli smo u kontaktu 24 sata dnevno. Meni ništa nije rečeno, sve što sam saznala, saznao je moj dever...", kazala je supruga.

Na pitanje da li su obdukcijom utvrdili u organizmu prisustvo antidepresiva, Mirjana ističe da, sem "ferveksa" i "diklofena" (protiv bola u leđima), nije ništa uzimao i sumnja da je koristio lekove protiv depresije.

"Stojim iza toga da je on ubijen. Možda mu je neko nešto stavio u kafu da bi ga lakše savladao... On je video šta nije smeo da vidi i čuo je nešto što nije smeo da čuje", istakla je ona i objasnila da je njen muž bio jak čovek.

Mirjana je objasnila da moli da joj se "što pre vrati suprug", apelujući na nadležne da ubrzaju proces prebacivanja tela.

Brat ubijenog Đorđe Panić smatra da u ovom slučaju nije u pitanju samoubistvo.

"Nije bilo sumnje da tu nešto ne štima...", kazao je on.

On je istakao da mu je supruga javila pošto je završio sa poslom i naveo da je bio u šoku.

"Kako je vreme odmicalo, privatnim kanalima smo došli do informacije da je to moj brat i imamo informacije da nije u pitanju samoubistvo. Svi znamo da sve može da se spremi. Moj brat nije izvršio samoubistvo", naveo je Panić.

On je istakao da je njegova porodica pravoslavna i naveo da bi ga bolelo da se ovaj slučaj proglasi suicidom, pošto tada ne bi mogao njegov brat da ima opelo.

"Provlačenje mog brata kroz mulj što su činili mediji, neka im služi na čast", naveo je on.

Đorđe Panić ističe da nije poznato kada će telo Dragana biti transportovano u Srbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"KATEGORIČKI TVRDIM DA SE MOJ SUPRUG NIJE UBIO!" Žena Srbina koji je pronađen zaklan na brodu punom droge u Italiji kroz suze u Jutarnjem programu: "Niko nas nije pozvao, sve smo morali da saznajemo sami..."

Izvor: Blic, 11.Feb.2022

Mirjana Panić, supruga Dragana Panića, Srbina koji je pronađen zaklan na brodu u Italiji na kom je dan ranije pronađeno 400 kilograma kokaina, tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Prve rekla je da njen muž nije izvršio samoubistvo, već da je ubijen. Italijanska policija, pak, saopštila je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.