Suprug ubio ženu u Novom Sadu

Izvor: B92, 29.Avg.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug ubio ženu u Novom Sadu

Jedna žena ubijena je u Novom Sadu, u naselju Grbavica, javlja portal Radija 021. Za ubistvo je osumnjičen njen suprug, kome je određen pritvor do 48 sati.

Prema nezvaničnim saznajima 021, ženu je satarom noćas ubio muž. Kako saznaje B92, u trenutku ubistva njihova petogodišnja ćerka spavala je u drugoj sobi.

Osumnjičeni za ubistvo je sam jutros pozvao policiju, posle čega je priveden. Njihovo dete je bilo prisutno dok ga je privodila policija, javlja ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << portal.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Miše Dimitrijevića 22 u Novom Sadu.

Kako su za B92 rekle komšije, osumnjičeni nije dolazio kući poslednjih mesec do 40 dana, a da se juče pojavio.

Koordinatorka Savetovališta za borbu protiv nasilja u porodici Vesna Stanojević upozorava da je u prošloj godini čak 46 žena u Srbiji ubijeno u nasilju u porodici. Ove godine ubijeno je 14 žena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NS: Ubio ženu satarom?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2014

Jedna žena ubijena je u Novom Sadu, u naselju Grbavica, javlja portal Radija 021. Osumnjičen za ubistvo je njen suprug...Foto: Arhiva..Prema nezvaničnim saznajima 021, nju je satarom noćas ubio muž. Osumnjičeni za ubistvo je sam u petak ujutru sam pozvao policiju posle čega je priveden. Njihovo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.