Supernova: United Grupa lažno pregovarala

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2020, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supernova: United Grupa lažno pregovarala

Supernova je saopštila danas da je United Grupa sve vreme "lažno" pregovarala i da "im je jedini cilj bio da gledaocima Supernove ugase Sport klub i N1, kao i da im ne dozvole da gledaju Novu S i Novu Sport, a da za to optuže Supernovu".

"Poslednji put pozivamo United Grupu da se ponaša profesionalno i pošalje ponudu za sve svoje kanale uključujući Sport klub, Novu S, Novu Sport i N1, pod istim uslovima i sa istim tekstom ugovora kakav je ranije imao Radijus vektor, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << šta su se sami pozivali u ranijim saopštenjima za javnost", navela je Suopernova.

Supernova je upitala "kakva je to poslovna logika da u situaciji kada neko od vas želi da kupi ceo paket vaših kanala, uključujući Sportklub, Novu S, Novu Sport i N1, vi mu nudite samo jedan kanal".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.