Supernatural festival slavi Dan planete zemlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2017, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supernatural festival slavi Dan planete zemlje

Najveći ekološki događaj ove vrste kod nas, Supernatural festival koji se danas i sutra održava u Beogradu, jedanaestu godinu slavi Dan planete Zemlje ukazujući na važnosti očuvanja zdrave životne sredine.

Festival se ove godine održava na Adi Huji u Supernatural parku a konkretan cilj ovogodišnjeg festivala je dalje pošumljavanje i revitalizacija ove oblasti.

U okviru muzičkog dela festivala nastupaju Lolobrigida, Kanda Kodža i Nebojša, Del Arno bend, Beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sindikat, Nikola Vranjković, Irie Fm, Sharska Snakes and Planes, Nula radio with Rebel B i tradicionalno Leontina i dečiji hor Čarolija.

Pored dobre muzike za posetioce festivala organizovana su i brojna dešavanja za decu i odrasle.

Pijaca na kojoj će se predstaviti mala poljoprivredna gazdinstva, proizvođači autentičnih srpskih proizvoda i najbolje iz Srbije: homoljski med, banatski kozji sir, sremski kulen, rakiju sa planina i druge čuvene delikatese.

Deo pijace biće i otvorena kuhinja gde će majstori kuhinje renomiranog beogradskog restorana pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Beogradski studenti, veliki aplauz za vas: Podsetili ste nas da treba da čuvamo Majku Prirodu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017

Povodom obeležavanja Dana planete Zemlje studenti su danas u Beogradu učestvovali u akciji uređenja Dunavskog keja...Pored sportskog centra 25. Maj studenti su posadili hrast, kako bi na taj način skrenuli građanima pažnju na očuvanje životne sredine...- I sami vidimo da se klima svakodnevno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.