Supermodel Kejt Mos prelazi u budizam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2009, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supermodel Kejt Mos prelazi u budizam

LONDON - Supermodel Kejt Mos, poznata po burnoj prošlosti obeleženoj ekscesima, drogom i ludim zabavama, rešila je da iz korena promeni stil života i da pređe u budizam.

Izvori bliski poznatoj manekenki kažu da je potpuno opčinjena budizmom i da je čak kupila bronzanu statuu Bude.

Oni navode da Kejt pokazuje veliko interesovanje za ovu religiju i da je počela da meditira kako bi našla unutrašnji mir. Svoju novu strast je, čak, pokušala da podeli sa prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mada oni nisu reagovali kako je očekivala.

"Pali mirišljava drvca ispred statue Bude i tera prijatelje da to isto čine", tvrdi isti izvor, dodajući da oni uglavnom samo sede i "dave se u mirisima koje oni ispuštaju".

Kejtini prijatelji, međutim, sve to trpe u nadi da će joj budizam pomoći da svoje divlje dane ostavi iza sebe i krene zdravijim životom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.