Supermen puni 75 godina i dobija novi logo

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2013, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supermen puni 75 godina i dobija novi logo

Američka izdavačka kuća Di-Si Entertejment, u junu će jednom od svojih najvećih heroja - Supermenu za 75. rođendan pokloniti novi logo.

Proslava rođendana Supermena trajaće godinu dana

 

U osnovi novog loga je Supremenova silueta u plavoj boji, dok je u beloj boji ispisano 75 godina. Supermen je, naravno, iako bez kontura lica, prepoznatljiv po ogrtaču, ali i po nezaobilzanom znaku na grudima, koji je ovoga puta plavo-beli.

  Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << logo  

 

Ovaj novi logo prvi put će se pojaviti na koricama stripa "Superman Unchanged" koji izlazi 12. juna.

 

Direktor filmske kompanije Vorner braders, koja je vlasnik Di-Si Entertejmenta, rekao je da će proslava Supermenovog 75. rođendana trajati godinu dana.

 

Supermenove avanture su se sa stranica stripa prelile na radio, televiziju, video igrice i naravno film (najnovija ekranizacija "Čovek od čelika" premijerno će biti prikazana na leto):

 

 

Supermen se prvi put pojavio u junu 1938, na koricama prvog broja serije stripova "Action Comics".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.