Supermen i Betmen  zajedno na filmu

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supermen i Betmen zajedno na filmu

Posle godina šuškanja potvrđeno je da će se dva najveća filmska i strip superheroja pojaviti zajedno na filmskom platnu. "Vorner Bros" objavio je juče srećnu vest za fanove na konferenciji Comic-Con u San Dijegu.

Reditelj Zeku Snajder objavio je ovu vest nakon što se popeo na bitu kako bi najavio nastavak "Čoveka od čelika", a zatim je pozvao i glumca Harija Lenksa, koji je glumio u filmu o Supermanu, kako bi pročitao odlomak iz "The Dark Knight Returns". Dok je on to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čitao u pozadini su se na ekranu pojavila oba slavna znaka: Supermenov i Betmenov.

Potvrđeno je da će se u novom nastavku filma o Supermanu pojaviti i Betman, a u njemu će glumiti dosadašnje zvezde Henri Kevil, Ami Adams, Lornes Fišburn i Diane Lane.

Kristofer Nolan radiće na novom filmu, koji će se u bioskopima naći 2015. godine, kao izvršni producent.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.