Superligaška jesen okončana nulom

Izvor: Mondo, 10.Dec.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superligaška jesen okončana "nulom"

Fudbaleri Voždovca i Novog Pazara remizirali su u odloženom meču 13. kola srpskog prvenstva.

Foto: MN Press

Voždovac i Novi Pazar odigrali su utakmicu bez prisustva publike i bez golova - 0:0, čime je jesenja polusezona završena i za fudbalere ta dva kluba.

Pazarci su i minulog vikenda na gostovanju Donjem Sremu ostvarili identičan rezultat, što im je uz današnji remi bilo dovoljno za peto mesto.

Voždovac se bodovno izjednačio sa Radom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Napretkom i Donjim Sremom i u Novoj godini će imati samo jedan cilj - da opstane u ligi.

Meč na krovu TC "Stadion" trebalo je da se igra u sklopu 13. kola, ali je odložen iz bezbednosnih razloga, pošto je neposredno pre toga u Istanbulu ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković.

Konačna tabela Superlige na početku dvoipomesečne pauze izgleda ovako:

Partizan 38, Crvena zvezda 32, Vojvodina 29, Čukarički 28, Novi Pazar 23, OFK Beograd 22, Jagodina 21, Mladost 19, Spartak 18, Rad 16, Napredak 16, Voždovac 16, Donji Srem 16, Borac 13, Radnički Niš 12, Radnički 1923 7.

Prvo prolećno kolo planirano je za 21. februar.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.