Superavio karte po super cenama

Izvor: Blic, 22.Jul.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superavio karte po super cenama

Ukoliko ste se odlučili da ove godine sami kreirate svoje putovanje, odabrali destinacije koje cete posetiti, a ostalo vam je samo da organizujete prevoz, posetite portal Superaviokarte.rs, za kupovinu avio karata.

Na sajtu Superaviokarte.rs možete na najlakši način da pretražite i rezervišete svoju avio kartu, jer je sajt veoma pregledan.

U ponudi su karte za evropske gradove, kao i ostale popularne destinacije.

Na vama je samo da isplanirate gde želite >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da putujute i odredite datum, rešenje prevoza rešićete samo u nekoliko klikova.

Kako do jeftinije karte

Za rezervaciju karte preko sajta Superaviokarte.rs, treba pratiti korake. Prvo odaberite parametre pretrage i pretražite bazu svih dostupnih avio karata, od ponuđenih letova odaberite onaj koji vam najviše odgovara, popunite formular sa traženim podacima o putnicima. Za plaćanje uplatnicom, potrebno je odabrati način plaćanja “Putem računa” i kliknite “Rezerviši”.

Ukoliko ste fleksibilni sa datumima polaska pored ponuda koje dobije kao rezultat pretrage, na raspolaganju je i lista sa "Još boljom cenom" , gde se nalaze ponude za istu destinaciju sa sličnim parametrima.

Ovo će najviše obradovati sve one ljubitelje putovanja koji nemaju obavezan datum kretanja na put, pa će tako moći da uštede više evra ako svoj let pomere za dan ili dva.

Putnici mogu izvršiti kupovinu avionskih karata na više načina: plaćanjem preko uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci, kreditnom karticom, a ukoliko vam je potrebna asistencija pri kupovini, na raspolaganju vam je i call centar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.