Izvor: RTS, 03.Avg.2020, 06:01

Sunce prži, osveženje u bazenu - a kada će ono pravo

Vedro i toplo, maksimalna temperatura će biti od 32 do 34 stepena. U glavnom gradu 31 stepen.
Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 13 do 19, a najviša od 32 do 34 stepena.

U utorak će doći do promene. Sredinom dana na severu i zapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje i osveženje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.
Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 17 do 23, a najviša od 30 na severu do 34 stepena na jugu i istoku. 
Promenljivo oblačno i sveže, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima biće i u sredu.
Najniža temperatura od 16 do 21, a najviša dnevna od 23 do 28 stepeni. 
Promenljivo oblačno u četvrtak. U centralnim i južnim krajevima ponegde sa kišom ili pljuskovima i grmljavinom, na severu suvo. Vetar slab i umeren istočni, jugoistočni.
Najniža temperatura od 16 do 19, najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.