Sunčano uz jugo i temperaturu do 27

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2015, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano uz jugo i temperaturu do 27

BANJALUKA - Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. Po kotlinama u jutarnjim satima će biti magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera, krajem dana u skretanju na jugo.

Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 9 °C, na jugu od 11 do 16 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 °C, na jugu Hercegovine do 27 °C.

BIOPROGNOZA: Biometeorološka prognoza je povoljna. Stabilno vrijeme, uz niže temperature, ugodno će djelovati na većinu stanovništva. Tegobe kod osjetljivih osoba će se umanjiti. Preporučljivo je slojevito se odjenuti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Sunčano uz temperaturu do 27, sutra kiša

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2015, 07:42

BANJALUKA - Danas se Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu, a poslije podne i umjerenu oblačnost. Jače naoblačenje sa zapada se očekuje u večernjim satima. Tokom noći sa srijede na četvrtak, kiša i postupan pad temperatura zraka...Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.