Sunčano i toplo, uveče naoblačenje, do 31 stepen

Izvor: B92, 16.Jun.2017, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo, uveče naoblačenje, do 31 stepen

U većem delu Srbije će biti pretežno sunčano i toplo, dok se posle podne na severozapadu, a uveče i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje.

Ponegde će biti i kratkotrajne kiše i pljuska s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar. Najniža temperatura biće od 11 do 17 stepeni, a najviša od 27 do 31 stepen.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, dok je za uveče najavljeno naoblačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom. Najniža temperatura biće oko 17, a najviša oko 30 stepeni.U Srbiji će za vikend biti promenljivo oblačno, hladnije i vetrovito, mestimično sa kišom ili pljuskovima s grmljavinom.

U ponedeljak toplije, u većini krajeva pretežno sunčano, samo na istoku i jugu uz nešto više oblačnosti još ponegde kratkotrajna kiša, a zatim pretežno sunčano i toplo, dok se samo u četvrtak očekuje prolazno naoblačenje, ponegde uz kratkotrajnu kišu ili pljusak s grmljavinom.

Očekivano pogoršanje biometeorološke situacije u drugom delu dana doprineće pojačanju tegoba kod astmatičara, kao i osoba sa kardio i cerebrovaskularnim obolјenjima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu glavobolјe, zamaranja i bolova u mišićima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.