Izvor: RTS, 21.Maj.2022, 05:49

Sunčano i toplo u Srbiji, ponegde kratkotrajna kiša

U zemlji pretežno sunčano i toplo. Ponegde je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak, ali se obilnije padavine ne očekuju. Najniža temperatura od 5 do 16 stepeni, a najviša dnevna od 27 do 33 stepena.
Oblaci iz srednje Evrope ujutru stižu na Balkan. Pre podne na severu, a posle podne i uveče u zapadnim i centralnim krajevima promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom. Obilnije padavine se ne očekuju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Na jugu čitavog dana sunčano, gde će biti najtoplije.
Jutarnja temperatura od samo 5 do 16 stepeni, najviša dnevna od 27 do 33.
U Beogradu, u pojedinim delovima grada moguć je popodnevni pljusak. Temperatura do 31 stepen.
Pretežno sunčano, ali svežije u nedelju. U brdsko-planinskim predelima promenljivo oblačno, ponegde s kišom i kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom, uglavnom na jugu i zapadu zemlje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NAJNOVIJA VREMENSKA PROGNOZA: Sutra malo svežije, pre podne ponegde kiša

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022

U Srbiji sutra malo svežije, na severu i zapadu pretežno sunčano, u ostalom delu promenljivo oblačno pre podne mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, posle podne razvedravanje...Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 10...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.