Sunčano i toplo, temperatura

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2020, 00:22

Sunčano i toplo, temperatura

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, samo će jutro biti sveže, po kotlinama i visoravnima južne i jugozapadne Srbije s kratkotrajnom maglom.

Vetar će slab i umeren, istočni i severoistočni, jutarnja temperatura od 11 do 18, najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

U Novom Sadu će biti sunčano i toplo.

Vetar slab do umeren, istočni i severoistočni.

Jutarnja temperatura oko 18 stepeni, na periferiji oko 15 stepeni, najviša dnevna oko 31 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stepen.

Narednih sedam dana će biti pretežno sunčano, a do četvrtka i natprosečno toplo sa dnevnom temperaturom i dalje iznad i znatno iznad proseka, od 29 do 32 stepena.

Samo se u četvrtak uveče i tokom noći ka petku na zapadu i jugozapadu, a u petak i u ostalim krajevima očekuje prolazno naoblačenje, ponegde s kišom, lokalnim pljuskovima s grmljavinom i padom temperature.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.